Τρίτη, Σεπτεμβρίου 05, 2006

Αγαθές προθέσεις...

Αντιγραφω από τη Ναυτεμπορική :

Χείρα βοηθείας σε ΠΑΟΚ, Αρη, Ηρακλή από Θεόδωρο και Γιάννα...

"ΧΕΙΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ στις ομάδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζουν, άλλοτε λίγο και άλλοτε πολύ, σημαντικά οικονομικά προβλήματα, έδωσε το ζεύγος του Θεόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπ...., λειτουργώντας ως χορηγοί για τις συγκεκριμένες ΚΑΕ της συμπρωτεύουσας.

Το ζεύγος συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με τους επικεφαλής του ΠΑΟΚ και του Αρη, Τάκη Π... και Θανάση Τ.... αντίστοιχα, αλλά και τον εκπρόσωπο του Ηρακλή Νίκο Υ.... Στους δύο πρώτους δόθηκαν επιταγές 200.000 ευρώ και στον τρίτο 100.000 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι τις χορηγίες για τις τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης τις κανόνισε ο Γιάννης Ιωανν...., ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζεύγος του Θεόδωρου και της Γιάννας."


Εγώ τώρα που δεν ξέρω τι γίνεται στις business της Θεσσαλονίκης και είμαι και Αθηναίος λέω : "Τι καλός άνθρωπος αυτός ο "Θόδωρος". Μα να δωρίζει 500.000 ευρώ στις ομάδες μπάσκετ της Θεσσαλονίκης; Άγιος άνθρωπος αυτός και ο φίλος του, ο πρώην προπονητής της Εθνικής Μπάσκετ και νυν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.... Κρίμα ρε παιδί μου που δεν πήρε και την ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι που μας πέρασε."

Δυστυχώς όμως κάπου διάβασα το εξής, που μου χάλασε τη σάλτσα :
"Ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγ... κατά τη διάρκεια της σημερινής, καθιερωμένης συνάντησης του με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι δρομολογήθηκε η κατασκευή των τεσσάρων μεγάλων έργων της Θεσσαλονίκης που είναι το Μετρό, η Υποθαλάσσια Αρτηρία, το Αεροδρόμιο και το Λιμάνι και ότι εγκρίθηκε από τη Κυβερνητική Επιτροπή το Διεθνές Κέντρο Καινοτομίας και Τεχνολογίας στο νομό Θεσσαλονίκης.".

Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ...

Είναι τόσο απροκάλυπτοι όσο νομίζω ή είναι αγαθές οι προθέσεις τους;

Υπογραφή :
Ένας ηλίθιος ΜΠΑΟΚΤΖΗΣ...