Κυριακή, Αυγούστου 27, 2006

Προσοχή στα t-shirt σας...

Παράνοια, φρενίτιδα, τρομολαγνεία, τρομοκρατία, που είναι η δημοκρατία; ΟΕΟ;

Κοιτάξτε τι μπορεί να πάθει κάποιος όταν εμφανιστεί με t-shirt που έχει αραβικό κείμενο πάνω του σε αμερικάνικο αεροδρόμιο
.
Και προσοχή!!! δεν γράφει I'll bomb you again...αλλά we will not be silent....

Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει εντελώς και επειδή είναι ανήμποροι μπροστά στον φόβο τους, κάνουν τα πάντα για να τον καταλαγιάσουν, κάτι που βέβαια δεν θα καταφέρουν ποτέ.

Τόσο πολύ φοβούνται έναν ιρακινό που φοράει t-shirt με αραβική γραφή; Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι Ιρακινοί όταν βλέπουν τον US soldier στο σπίτι τους, που έχει καθαρίσει και μερικές χιλιάδες συμπατριώτες τους για τα χημικά δήθεν που ποτέ δεν βρέθηκαν;

Προσέξτε το χιουμοράκι της κυρίας που του προτείνει να του αγοράσει μπλουζάκι που να γράφει "I love NY", ξέρετε αυτό το γνωστό με την καρδούλα. Προσέξτε επίσης την απάντηση του άλλου officer..."No, we shouldn't ask him to go from one extreme to another"

Τελικά ο χαρακτηρισμός "αμερικανάκι" είναι πολύ πετυχημένος.

Προκαλώ τον φίλο μου Γιάννη που ταξιδεύει συχνά και περνάει από Αμερικάνικα αεροδρόμια αν είναι μάγκας να φορέσει εκείνο το t-shirt του Che που έχει. Όμως να προσθέσει από κάτω και μια λεζάντα στα Ελληνικά "Δεν είμαι αμερικανάκι".
Για να δούμε θα περάσει τον έλεγχο;

Ά και κάτι άλλο: όπως πάνε τα πράγματα με την παραγωγή πετρελαίου στη Ρωσία, τι θα κάνουν που δεν είναι brown faces και έχουν και κάτι παλιά πυρηνικά;;;

3 Σχόλια:

At 1:35 μ.μ., Blogger ioannispk - son of a pirate είπε...

Α! Επιστρέψατε;
Welcome back! Διότι η μπαλάντζα είχε αρχίσει να γέρνει επικίνδυνα στο cyber-space, to more (repeat more) politically correct corners.

O Leonard Coen τραγούδησε κάποτε:

“They sentenced me to 20 years of boredom to try and brake the system from within!”

Δηλαδή με το να φοράς T-Shirts με συνθήματα και εκδηλώσεις ενδιαφέροντος και ποταμούς συναισθημάτων (Θα θυμούνται οι παλαιότεροι το WHY? Που κυκλοφόρησε μετά τον πόλεμο του VIETNAM).
Δεν νομίζω ότι λύνετε τίποτα, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα και δυστυχώς η βιολογική ζωή που απομένει στον καθένα όταν μπορεί να συμμετέχει σε τέτοιες εκδηλώσεις αυτοβούλως είναι μάλλον ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΗ, επιδεικνύοντας την ευσυνειδησία του Ιάπωνα εργάτη που απεργεί εργαζόμενος φορώντας το περιβραχιόνιο. Ο ανα τον κόσμο καταπιεζόμενος θέλει λύση τώρα, να την χαρεί όσο ζει. Τα άλλα όπως «Πέθαναν για να ζούμε εμείς ελεύθεροι» κλτ είναι απλά ωραία λόγια. Πέθαναν γιατί πίστευαν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν όσο ΖΟΥΝ !

Μου μοιάζει ΠΟΛΥ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΚΟΣ» ο προτεινόμενος τρόπος διαμαρτυρίας με T-Shirts και πάνω από όλα εύκολα λύνετε ...
DAMN IT!
YOU STRIP THEN DOWN NAKED!
THEY WERE NAKED ANYWAY!

Άρα δεν είναι θέμα μαγκιάς, αλλά επιλογής.

SALUTE / VIVA COMPANIERO CON UNA COPA Ρακί πρωτόρακι από θυμωμένες Ανδριώτικες σταφυλόρωγες, όπως θα έλεγε και ο Comandante άν είχε δοκιμάσει Ανδριώτικο ρακί (που γράφετε με γιώτα και όχι ήτα).

 
At 2:53 μ.μ., Blogger ioannispk - son of a pirate είπε...

For further fun and comments για περάστε κι από εμένα παρακαλώ ...

http://ioannispk.blogspot.com/2006/08/t-shirts.html

http://ioannispk.blogspot.com

 
At 4:31 μ.μ., Blogger Antonis είπε...

Νομίζω ότι στη προκειμένη περίπτωση το θέμα δεν είναι αν "νομίζεις" ότι περνάς κάποιο μήνυμα φορώντας ένα t-shirt. Το θέμα είναι να σε αφήνουν να το φοράς!!!

Πιθανόν να έχει δίκιο ο Γιάννης γράφοντας ότι φορώντας ένα t-shirt δεν προσφέρεις τίποτα (ίσως μόνο επικοινωνιακά να έχει κάποιο νόημα), ιδιαίτερα αν δεν κάνεις και τίποτα άλλο για να βοηθήσεις.

Γι'αυτό άλλωστε προσωπικά δεν φόρεσα t-shirt που να έχει κάποιο πολιτικό-κοινωνικό μήνυμα, από τη στιγμή που ΔΕΝ κάνω τίποτα άλλο για να βοηθήσω τη κατάσταση.
Αν συμμετείχα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και νόμιζα ότι προσφέρω, τότε πιθανόν να φόραγα και το μπλουζάκι για να βοηθήσω και επικοινωνιακά την προσπάθεια που κάνω.

 

Δημοσίευση σχολίου

<< Home